Wat ik wil

inzicht Feb 20, 2018

Ik wil weer weten hoe het voelt omringt te zijn door mensen die hun kleur bekennen, zonder dat ze deze later veranderen.

Ik wel weer weten hoe het is omringt te zijn met mensen die niet van gedachten veranderen en je laten vallen voor een 'betere' andere persoon.

Dit zijn de mensen die ik echt mis. Dit zijn de mensen die ik zoek. Dit zijn de mensen die de beste vrienden zijn. De mensen met de liefste zielen en de grootste harten. Dit zijn de mensen die ervoor zorgen dat ik een beter mens wil worden. Dit zijn de mensen die het beste in mij naar buiten brengen.

Dit zijn de mensen die ik nodig heb. Dit zijn de mensen waar ik naar verlang. Dit zijn de mensen waar ik compleet mezelf bij kan zijn omdat ze anderen omarmen. Ze omarmen imperfecties, ze omarmen chaos. Ze omarmen verschillen en hebben compassie.

Hun doel is mensen genezen. Hun missie is dat te herbouwen wat anderen hebben vernietigd.

Ik verdien niet iemand die terugkomt. Ik verdien iemand die nooit weggaat.