Vooruit?!

persoonlijk Aug 14, 2017

2 weken geleden had ik een weekend voor mijzelf, en had ik niet veel gepland staan. Beetje gelezen, series gekeken, films gekeken. Klinkt misschien goed, maar man wat was ik eenzaam. Had ik maar wat meer gepland...

Afgelopen weekend had ik weer een weekend voor mezelf, en had deze redelijk volgepland met allerlei activiteiten, en man wat zag ik er tegenop. Eenmaal doorgezet, was het wel goed.

Wat een rare bedoeling die zin en geen zin. Eugh. Het zal vast wel weer ergens vandaan komen. Toen ik het deelde met mijn vrouw, kreeg ik commentaar dat ik niet zo moest klagen. Omdat zij het er zelf moeilijk mee had en ik 2 weken geleden had gezegd dat het wel goed ging met mij.

Bleek dat ze het goed gaan met mij had opgevat als absoluut gegeven. Tja. Volgende keer toch maar duidelijk benoemen dat het relatief goed gaat... Ik had eigenlijk aangenomen dat wanneer het op emotionele gesteldheid aankomt, en je een uitspraak doet, het wel als relatief gezien zou worden. Want absoluut goed gaan op emotioneel vlak is sowieso een glijdende schaal. Mijn absolute emotionele hoogtepunt tot nu toe in mijn leven waren toch wel mijn trouwdag en de geboorte van mijn dochters.

Maar hey, als je zegt dat het goed gaat, dan heb je het midden in een scheiding over een dergelijk niveau natuurlijk... /sarcasme.

Goed, ik snap ook wel dat het niet helemaal leuk binnenkomt bij haar, maar toch. Ik had er nog wel doorheen kunnen kijken denk ik, als ik in haar schoenen stond toen ik het tegen haar zei.

Ik had eigenlijk wel gedacht dat dit nare moment de rest van het weekend wel had verpest voor mij, omdat ik vast wel weer lekker had lopen over-analyseren.

over analyseren 5$ comic

Het viel alleszins mee allemaal en zelfs vandaag heb ik vooral effectief en efficiƫnt mijn werk kunnen doen en weer iets leuks en nieuws kunnen maken.

Ik hoop dat vanavond okay blijft, en ik hier weer niet op vast ga lopen met malende gedachten, knarsende tanden tijdens mijn slaap, etc.

Gelukkig heb ik nog wat afleveringen van Game of Thrones en Rick & Morty staan. Dat moet me wel een uurtje of twee zoet houden.