Quote

quote Oct 25, 2017

Het is alweer even geleden dat ik een bericht heb geplaatst, maar dat komt meer omdat ik druk ben met het leven, en minder met overpeinzingen over mijn leven. Ik heb nog wel wat blogposts in de koker, maar die komen later wel weer.

Hier dan toch een quote die mij weer even aan het denken zette:

'Een kalm en bescheiden leven brengt meer geluk dan het najagen van succes en de voortdurende rusteloosheid die dat met zich meebrengt.'

  • Albert Einstein

Dit schreef hij ooit op een papiertje als fooi voor een hotelbediende (hij had geen geld bij zich). Hij wist ook te zeggen dat dit ooit meer waard zou zijn dan de fooi die hij hem had willen geven. Hij kreeg gelijk: Vandaag geveild voor 1,3 miljoen dollar!

Dit is Albert Einstein's geheim voor een een gelukkig leven. Amen.

Ik verkeer langzaam in een emotioneel steeds minder tumultueuze situatie, en dat doet mij goed. Ik streef niet meer naar het oplossen van onze problemen in ons huwelijk, naar het redden van de relatie. Dat was ook al niet meer mogelijk sinds begin April dit jaar ergens, maar het heeft me bewust en onderbewust wel bezig gehouden. Ook dat is nu over en ik voel mij veel rustiger.