Bevestiging

persoonlijk Sep 20, 2017

Ik heb een tijd geleden, en tussentijds aan een aantal mensen dicht bij mij, verteld dat ik hier mijn blogje heb over mijn struggles en dat ik hier deel wat er in mij omgaat. Recentelijk heb ik redelijk wat details in dit blog gedeeld, waar deze mensen zichzelf zeker in kunnen herkennen.

En het grappige is, dat in al die tijd dat ik dit blog draai, er 5 bezoekers zijn geweest, waarvan 3 bezoekers 30 seconden op de site zijn geweest. De andere 2 waren hardbounces. Tja. Duidelijk dat die personen die dicht bij mij staan, geklikt hebben op het linkje dat ik ze heb gestuurd, en verder misschien net 1 alinea hebben gelezen.

Maakt ook niet uit, maar is voor mij bevestiging dat die mensen die dicht bij mij staan, niet de moeite willen nemen om mij beter te begrijpen. Met als gevolg dat er situaties ontstaan waar ik al van heb aangegeven dat ik het echt niet prettig vind. En als er dan geen verandering ontstaat, en ze ook niet lezen hier, hier waar ik mij beter kan uitdrukken soms dan dat ik dat verbaal kan over sommige hele diepe gevoelens, is voor mij bevestiging.

Bevestiging dat ik alleen mijzelf zal redden, mijzelf zal doen groeien, het tij alleen zal keren, en dat de anderen niet in staat zijn, het de moeite niet vinden, om mij beter te kunnen begrijpen.

Prima. I don't need it. Ik doe het zelf, dat is de enige manier en dat is goed. Geen wrok, geen vervelende gevoelens. Ik neem het niemand kwalijk.